2e editie Voetbaldagen 'De Rebelletjes' bij sv Budel

donderdag 9 februari

Wil jij in de meivakantie drie dagen leven als een echte profvoetballer? Vind jij het leuk om verschillende voetbalspellen te doen met jongens en meisjes van jouw leeftijd? Wil jij bij de techniek- en keeperstraining hulp krijgen van echte ex-profvoetballers? Dan zijn de Rebelletjes echt iets voor jou! Van maandag 01 mei 2017 tot en met woensdag 03 mei 2017 worden de leukste voetbaldagen van Nederland georganiseerd op het sportpark van sv Budel.

Na de geslaagde eerste editie van ‘De Rebelletjes’ in 2016 zijn Jordy Drieman en Marcel Meeuwis ook in 2017 op het sportpark van sv Budel om een leuke invulling te geven aan de meivakantie. Deelnemers van de Rebelletjes maken drie dagen lang voetbalplezier van 09.00 uur tot 15.30 uur. Je leeft dus drie dagen lang als een echte profvoetballer. Bij verschillende programmaonderdelen worden de teams getraind door ex-profvoetballers. Je maakt dus niet alleen een hoop plezier met je teamgenoten, maar we doen ons best om je ook écht iets te leren. Aan het einde van de voetbaldagen krijg je een rapport met je eigen spelersfoto.

Elke dag staan er verschillende voetbalvormen en voetbalspellen op het programma. Naast het vorig jaar populaire bubbelvoetbal en andere voetbalvormen zal er ook dit jaar weer ruim aandacht zijn voor de techniektrainingen. Romano Denneboom, Marcel Meeuwis, Charlie van den Ouweland en Sjaak Polak zullen de deelnemers hierbij begeleiden. Voor de keepers zal er elke dag keeperstraining zijn en zal er op woensdag een speciale keeperstraining zijn onder leiding van een ex-profkeeper.

Wil jij deelnemen aan de Rebelletjes? De kosten hiervoor zijn 120 euro, maar als je inschrijving voor 01 april 2017 binnen is, betaal je slechts 110 euro. Hiervoor krijg je van ons een prachtig voetbaltenue, een voetbal, een dagelijkse lunch, een rapport met foto en natuurlijk drie dagen voetbalplezier terug. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in via www.derebelletjes.nl en dan zien we je graag van 01 mei 2017 t/m 03 mei 2017 op het sportpark van sv Budel.

Naar overzicht