FC de Rebellen verslaat sv Budel All Stars met 7-3!

vrijdag 4 september

Het was een ware happening op het sportpark van sv Budel afgelopen zaterdag. Drieman Events organiseerde samen met van Leeuwen Hypotheken en Verzekeringen een groot voetbalfestijn. Mede dankzij het heerlijke zomerweer kwamen er ongeveer 900 personen af op de wedstrijd tussen de sv Budel All Stars - FC de Rebellen. De sv Budel All Stars hebben voor het eigen publiek hun beste beentje voorgezet, maar konden niet voorkomen dat de oud-profvoetballers uiteindelijk terecht wonnen met 7-3. Het mocht de pret niet drukken, want de wedstrijd was slechts een voorbode voor een gezellige avond. Dat het ook voor de Rebellen een gezellige avond was, bleek wel uit het grote aantal spelers dat na de wedstrijd in- en om de kantine van sv Budel bleef hangen.

Medio februari besloten Rob van Leeuwen en Jordy Drieman de handen ineen te slaan voor een gezellig evenement aan het einde van het voetbalseizoen. In samenwerking met FC de Rebellen werd een wedstrijd georganiseerd, waarbij de opbrengsten ten goede zouden komen aan de jeugdopleiding van sv Budel. ‘In het verleden heb ik al eens Real Sociedad naar Budel gehaald en nu een flink aantal jaren later vond ik het wel weer eens tijd worden voor een volgende stunt. Jordy weet precies wat er nodig is om zo’n evenement te laten slagen, dus ik wist vanaf het begin af aan al dat het een groot succes zou worden’, aldus Rob van Leeuwen.

Op zaterdag 06 juni 2015 was het dan zover: sv Budel All Stars - FC de Rebellen! ‘We hebben 16 shirtsponsoren en 16 rugsponsoren gevonden om de kosten van de Rebellen te dekken. Deze shirts dragen de sv Budel All Stars. Het team van de All Stars is ontstaan uit alle seniorenteams van sv Budel. Alle teams mochten twee spelers afvaardigen en als er meer geïnteresseerden waren, werd er geloot. Uiteindelijk zijn als laatste nog enkele selectiespelers aan dit geheel toegevoegd en daarmee kregen we een mooie mix van spelers uit alle teams van onze vereniging’, aldus Jordy Drieman.

Overal was voor gezorgd op de wedstrijddag. Voor de kinderen was er een springkussen, via de Budelse Brouwerij was er een buitentap geregeld en ook werd er gezorgd voor de inwendige mens via Jos Saes en kon een ijsje van Pierre voor verkoeling zorgen. Om 19.00 uur werd uiteindelijk afgetrapt en na tweemaal 35 minuten was de eindstand 7-3 in het voordeel van de Rebellen. Na de wedstrijd konden er foto’s gemaakt worden, werden boeken gesigneerd en om 20.45 uur begon de finale van de Champions League die op drie schermen in de kantine te bekijken was. Uiteindelijk bleven de trotse All Stars natuurlijk allemaal hangen in de kantine, maar ook de spelers van FC de Rebellen bleven in grote getalen de wedstrijd kijken of buiten in de zon genieten van het goede weer. Na de finale van de Champions League zorgde DJ Ed Hensen voor een gezellige sfeer in de kantine, zodat het nog lang gezellig bleef.

Namens de organisatie willen we de sponsoren en begunstigers bedanken voor hun financiële ondersteuning en willen we de sv Budel All Stars bedanken voor hun sportieve ondersteuning. Daarnaast natuurlijk een woord van dank aan iedereen die bijgedragen heeft aan het succes van dit evenement.

Check het YouTube-filmpje voor sfeerbeelden van de wedstrijd.

Naar overzicht