Diensten

Benieuwd wat Drieman Events voor jou kan betekenen? We vertellen graag over wat we het liefste doen en waarbij we al meerdere klanten geholpen hebben!

 

Acquisitie

Drieman Events kan de acquisitie voor uw bedrijf of evenement regelen. Moeten er klanten of accounts gebeld worden voor de aanwezigheid bij een evenement? Of moet er sponsoren gevonden worden voor een evenement? Wij gaan vol enthousiasme en met het juiste verhaal voor u aan de slag!

 

Sponsoring

Drieman Events is al voor meerdere partijen aan de slag gegaan om een evenement ook financieel afgedekt te krijgen. Deze dienst is ontstaan vanuit de vraag van verenigingen en stichtingen die we helpen. We kregen geregeld te horen: 'Dat klinkt leuk, maar dat kunnen we niet betalen'. Met de inzet van vrijwilligers en ondersteuning van (bestaande) sponsoren kan een evenement ook een visitekaartje worden voor de vereniging of stichting, waardoor niet alleen het evenement kosten neutraal gedraaid kon worden, maar ook nieuwe sponsoren zich hebben verbonden aan een vereniging of stichting die oog hebben voor hun leden en iets leuks willen organiseren voor de sociale cohesie die gegenereerd wordt door de vereniging of stichting. In samenspraak met de sponsorcommissie gaat Drieman Events aan de slag met een sponsorplan. We kunnen helpen bij het opstellen, maar ook met het uitvoeren van dit (vernieuwde) sponsorbeleid. Ook zonder evenement kan Drieman Events een sponsorplan schrijven voor een vereniging of stichting.

 

Marketing

Drieman Events ook de marketing rondom een evenement coördineren om onze klant geheel te ontzorgen. We maken persberichten, zorgen voor publiciteit en hebben ook nog affiniteit met Social Media Marketing. Kortom, niemand moet meer om het evenement heen kunnen en iedereen moet weten wanneer iets georganiseerd gaat worden!

 

Events

Wat we het liefste doen, meestal in combinatie met een van bovenstaande diensten, blijft toch het organiseren van evenementen. Bedrijfsevenementen, bouwhandelingen, sportevenementen of gewoon een particulier feest. Geen evenement is ons te gek. We denken graag mee om samen een wauw-factor te genereren en daarmee zorgen we bij elk project voor een nieuw succesverhaal.