Over ons

Drieman Events is een creatief, fris en innovatief evenementenbureau die u kan helpen bij vraagstukken omtrent marketing en events. Met onze positieve en frisse kijk op zaken, helpen we u en uw project op een creatieve en eigentijdse manier verder. Tot in detail kunnen we een onderscheidend concept van begin tot eind begeleiden, zodat uw doelstellingen gerealiseerd worden. Daarmee zorgen we bij elk project voor een nieuw succesverhaal. Let us help you create!

In 2011 begon Jordy Drieman (1990) met Drieman Events nadat hij met succes zijn HBO-studie Small Business and Retail Management had afgerond. Met Drieman Events ging hij door waar hij als vrijwilliger al mee gestart was: Met passie zorgdragen voor het organiseren van evenementen van A tot Z. Hij haalde enorm veel voldoening uit het organiseren van evenementen en het opbouwen van een relevant netwerk, maar miste toch de marketing, waarin hij is opgeleid. Daarom besloot hij op verzoek van verschillende opdrachtgevers ook marketingvraagstukken aan te nemen en samen met de klant te zoeken naar een oplossing.

Drieman Events wil innovatief blijven en is daarom ook bezig met een toekomstvisie. Waar wil Drieman Events in 2020 staan? Hoe gaan we ervoor zorgen dat we op dat moment nog altijd al onze klanten een 'wauw-gevoel' geven bij onze diensten? Hoe kunnen we onze diensten verbeteren? Welke diensten kunnen we toevoegen om onze klanten beter te voorzien? Drieman Events staat niet stil en wil klaar zijn voor de toekomst.